Over ons

Ik ben Richard uit Rotterdam en in 2002 verhuisd naar het Zeeuwse. Ik ben getrouwd met Anita en we hebben 2 kinderen. Ik hou van een heerlijk glas wijn en van speciaal bieren. Een bezoekje aan een brouwerij levert altijd weer wat nieuws op voor onze bierkaart! Ik maak graag een praatje met mijn gasten, iedereen heeft zijn eigen verhaal; even weg zonder kinderen, tot rust komen na een moeilijke periode, een verjaardag, jubileum. Vaak hele mooie verhalen, soms ook verdrietige. Ik hou van wandelen op het strand met Max(onze hond), genieten van mijn dochter die aan het paardrijden is, film kijken en muziek luisteren.

Oja, ik ben de kok die voor uw ontbijt en diner zorgt en uw telefoontje aan neemt!

En ik ben Anita. In ons bedrijf verzorg ik o.a.de administratie. Daarnaast heb ik een coachingspraktijk en begeleid ex-kanker patiënten. Veel mensen worden na de ziekte geconfronteerd met de gevolgen van de behandelingen en ik begeleid hen zodat ze hun leven weer kunnen op pakken. Voor chocolade met nootjes kunt je me wakker maken, ben een echte theeleut (vandaar ook onze thee kaart) en ik ben afgelopen jaar begonnen met paardrijden


Ik ben Bianca en getrouwd met mijn jeugdliefde Jurgen. Als u komt inchecken komt u mij gelijk tegen. Ik vind het leuk om mijn gasten een thuis gevoel te geven en hou er van om te vertellen wat hier in de omgeving allemaal te doen is en waar de fietsroutes zijn.De vissen in het restaurant zijn mijn idee (ik hou van dieren). Thuis heb ik 2 katten die het huis wel eens op stelten willen zetten. Graag ga ik naar truckshows (mijn man is vrachtwagen chauffeur) Ik hou van een zoete witte wijn, een heerlijke biefstuk, zeetong en gele M&M’s. Stoppen met roken vind ik heeeel moeilijk! Verdr vinnk t hwoon lkkr om thuus bitje te kneutrn…

Mijn naam is Arlen en schoonmaken is mijn grote hobby. Dus ik ben heel blij dat ik hier werk.  Ik ben getrouwd en reizen doe ik vaak met mijn dochter.   Elk jaar probeer ik naar mijn familie in de Filipijnen te gaan. Ik hou van borduren en van een schoon huis!


Mijn naam is Tessa. (en dochter van mijn ouders hier boven) Ik ben er vaak in de vakanties, in de bediening. Ik studeer in Barneveld. Ik volg de opleiding bedrijfsleider paardensport en paardenhouderij.( verzorgen /management/ anatomie/ fysiologie ect. van paarden) Natuurlijk hou ik van paardrijden, mijn kat en hond. Ik geef paardrijles en ik wil straks mijn eigen manege beginnen. 

Ik ben Martijn en de zoon van Richard en Anita. Ik heb een aantal jaren in ons bedrijf gewerkt. Ik heb mijn droom waar gemaakt en ben  vrachtwagen chauffeur geworden. Zo nu en dan loop ik nog wel eens binnen om te helpen. Ik vind het leuk om “oude” gasten weer te ontmoeten.